Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

www.kmetijanahribu.si

www.kmetijanahribu.si
www.kmetijanahribu.si
www.kmetijanahribu.si
www.kmetijanahribu.si

V Vipavski dolini, vzdolž reke Vipave in jezera Vogršček, med nasadi breskev in vinskih trt leži z gozdičkom obdana vas Prvačina, kjer blizu starega vaškega jedra stoji kmetija "Na hribu".

Kmetija "Na hribu"
Kmetija "Na hribu"

Mimo jezera, skozi goste sence visokih dreves, vodijo stezice med prostranimi vinogradi in sadovnjaki do Trnovskega gozda na severu, Soške doline na zahodu in Krasa na jugu. Reka Vipava in jezero Vogršček nudita prijetno ohladitev v vročih poletnih dneh. Zimski potep pa bo pljuča napolnil s svežim, z burjo prečiščenim zrakom.

Poleg drugih domačih živalih (psi, mačke, kokoši, race, prašiči,…) imamo na kmetiji konje pasme Quarter Horse. Njihova plemenitost in miren značaj sta odlični karakteristiki za spoznavanje teh živali ter njihovih navad. Kot tak, je Quarter Horse izjemno primeren za izvajanje terapevtskega jahanja, šole jahanja ali različnih rekreativnih aktivnosti.

Kmetija "Na hribu"
Kmetija "Na hribu"

Kmetija "Na hribu" vam nudi učenje western jahanja za začetnike ter tiste, ki osnove že poznajo in imajo željo to znanje nadgraditi. Tečaji so primerni tako za skupine (vrtci, šole, srednje šole,…), kot tudi za osebe in otroke s posebnimi potrebami. Zaradi blagega primorskega podnebja, ki omogoča bivanje zunaj v vseh letnih časih, posameznikom, željnim avantur, ponujamo eno- ali večdnevno ježo in druženje na terenu. Pripravljeno imamo primerno dozo adrenalina.

Uresničite si tihe, skrite želje, najdite mir in poiščite nasvete pri nas, na kmetiji "Na hribu". Obiščite in pridružite se našim dogodivščinam!